© Copyright Qode Interactive
PUBLICITATE RADIO - RevolutArt.ro
240
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-240,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

PUBLICITATE RADIO

PUBLICITATE RADIO

PUBLICITATEA RADIO este o modalitate de comunicare directă care integrează transmiterea radiodifuzată a unui mesaj publicitar adresat unei audienţe specificate.

Astfel, realizăm spoturi audio și anunțuri pe frecvențele Bacău, Bârlad, Bicaz, Brașov, Câmpulung Moldovenesc, Făgăraș, Luduș, Mediaș, Onești, Piatra Neamț, Rădăuți, Sovata și Suceava în funcție de preferințele dumneavoastră.

Suntem încântați să vă anunțăm că Jurnal fm face parte din familia Asociației pentru Radio Audiență din România (ARA), o garanție a excelenței în industria radio.

Monitorizarea audienței se desfășoară la nivel național, periodic, pentru asigurarea conținutului preferat de dumneavoastră la cea mai înaltă calitate.
De asemenea, împărtășim rezultatele măsurătorilor ARA – avem atașat un PDF cu datele concrete (Val2) oferindu-vă astfel o privire transparentă și directă în preferințele și aprecierile audienței Jurnal fm.
Audienta radio – Valul de vara 2023